Itt olvashatók a Felügyelő Bizottsági beszámolók a MGYK PMSZ működéséről - MGYKPM

gravírozás
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Iroda > Felügy.Bizotts.arch.

Tisztelt Küldöttgyűlés, Kedves Kollegák!

A tavalyi küldöttgyűlés óta megtörtént a 2011-es év könyvelési zárása. Elkészültek és benyújtásra készen állnak a mérlegek és az eredmény-kimutatás. Ezeket a bizottság átvizsgálta és megfelelőnek találta. A tervezett bevételek befolytak, bár a tervezés elég nehéz volt, hiszen új törvény szerint működünk és az új országos küldöttgyűlés volt hivatott dönteni a tagdíjakról, melyek a működésünket alapvetően befolyásolják. Így bevételünk 14 299 490.- Ft volt.

A kiadási rovat értelmezése megváltozott, mivel a tagdíjakat az országos szervezetnek kell befizetni és ő osztja vissza a területi szervezeteknek. Ezáltal talán valóságosabb képet fest a kiadási rovat, hiszen ténylegesen a területi szervezet kiadásait mutatja. Ez idén, 2012-ben még pontosabb lesz, mert nem lesz benne az első féléves zavaró érték.

Ezeknek megfelelően a Kamara megyei szervezetének éves záróösszege
12 331 233.- Ft-on realizálódott. Ez megfelelő gazdálkodást bizonyít, mert jól látható növekedést mutat a 2010-es évhez képest.

A legutóbbi küldöttgyűlés óta elkészültek a bizottságok ügyrendjei, a pénzügyi szabályzat aktualizálva lett,ezáltal a megyei szervezet jogszerű működése biztosított.

A bizottság megvizsgálta a 2012-es költségvetési tervezetet és azt elfogadásra javasolja..

Szeretném megköszönni szokás szerint Editke munkáját, hisz nagyban megkönnyíti alaposságával a mienket.

Köszönöm figyelmüket!

Dr. Kántor Attila
Elnök
MGYK Pest Megyei Szervezete
Felügyelő Bizottság


Budapest, 2013.03.21.

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz