Itt olvashatók a Felügyelő Bizottsági beszámolók a MGYK PMSZ működéséről - MGYKPM

gravírozás
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Iroda > Felügy.Bizotts.arch.

Tisztelt Küldöttgyűlés, Kedves Kollegák!

Az utolsó küldöttgyűlés óta nem telt el hosszú idő, de közben megtörtént a 2012-es év könyvelési zárása. Elkészült és benyújtásra készen áll a mérleg és az eredmény-kimutatás. Ezeket a bizottság átvizsgálta és megfelelőnek találta. A tervezett bevételek befolytak az állami támogatás kivételével, bár ez már a tervezéskor is megkérdőjelezhető volt, hiszen nem tudtuk, hogy számíthatunk-e rá. A bevételünk ez alapján: 10 149 328.- Ft volt.

A kiadások során a megyei Szervezet jóval a tervek alatt maradt főleg az előzetesen bekalkulált, de aztán el nem költött postaköltség miatt illetve a fel nem használt elnökségi tartaléki maradvány miatt. Így a kiadások végösszege: 8,049 958.- Ft volt.

Ezeknek megfelelően a Kamara megyei szervezetének éves záróösszege
14 430 603.- Ft-on realizálódott. Ez megfelelő gazdálkodást bizonyít, mert jól látható növekedést mutat a 2011-es évhez képest. Ezt bizonyítja a 2 évvége között 2 099 370,- Ft aktívum.

Az Elnökség munkájával kapcsolatban csak két mondatot szeretnék mondani. Az Elnökség mindig határozatképes volt, így mindig jogszerűen hozta meg döntéseit. Ezzel az Elnökségi tagok bizonyították, hogy el tudják végezni a tagság által rájuk bízott munkát.

A bizottság megvizsgálta a 2013-es költségvetési tervezetet és azt elfogadásra javasolja azzal, hogy mindenkinek felhívja a figyelmét a kistérségi összejöveteleken keresztül visszaforgatott tagdíjra, ezáltal kéri a tagságot az aktív részvételre.

Szeretném megköszönni szokás szerint Editke munkáját,hisz nagyban megkönnyíti alaposságával a mi ellenőrző munkánkat.

Köszönöm figyelmüket!
Dr. Kántor Attila
Felügyelő Bizottsági elnök

Budapest, 2013.03.20.

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz