Itt olvashatók a Felügyelő Bizottsági Beszámolók a MGYK PMSZ működéséről - MGYKPM

gravírozás
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Iroda > Felügy.Bizotts.arch.

Tisztelt Pest Megyei Tagság! Kedves Kollegák!

A legutóbbi megyei Küldöttgyűlés elfogadta a 2013-as év költségvetését. Ebbe most eddig soha nem látott mértékben kerültek bele olyan tételek, melyek a befizetett tagsági díj megyei gyógyszerész tagok részére történő visszaforgatásáról szólnak.

Ezeket szeretném részletezni:
- Szakmai rendezvények kiadásai: 250 000.- Ft
- Gyógyszerész Alapítványi befizetés 500 000.- Ft
- MGYT Pest Megyei Szervezetének támogatása 50 000.- Ft
- Megyei kistérségi rendezvények támogatása 700 000.- Ft
- Hévízi rekreáció szezonon kívüli támogatása 400 000.- Ft.

Ez összesen 1 900 000.- Ft, mely arra szolgál, hogy a megyei gyógyszerészek minél több lehetőséghez jussanak a befizetett tagdíjuk után.

Külön figyelmet érdemel a kistérségi összejövetelekre fordítandó 700 000.- Ft, mely arra szolgál, hogy a Kamara a felosztás alapján Pest Megye minden részébe eljusson, és ott a helyi dolgokat is át lehessen szűkebb körben beszélni. Így alkalom nyílik a helyi gondok, problémák közös megbeszélésére is!

Másik nagyobb tétel a Pest Megyei Szervezet tulajdonában lévő hévízi rekreációs ingatlanunkhoz kötődik. Itt úgy döntött a Küldöttgyűlés, hogy az eddigi alapítványi befizetés mellett további 400 000.- Ft-ot ad a tagság részére azzal, hogy az eddig ki nem használt hetekben ingyenes üdülési lehetőséget biztosítson a megyei gyógyszerészeknek. Ennek pontos felhasználásáról a megyei Gyógyszerész Alapítvány fog dönteni

Kérem a kedves Kollegákat, hogy éljenek a lehetőségekkel illetve aktív részvételükkel tegyék még sikeresebbé a kistérségi illetve szakmai rendezvényeket.

Dr. Kántor Attila
Felügyelő Bizottsági elnök

Budapest, 2013.03.20.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz