Bánkutiné dr. Fekete Ágnes - MGYKPM

gravírozás
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

FONTOS > Laudáció PMKD 2021.
 
BÁNKUTINÉ DR. FEKETE ÁGNES - LAUDÁCIÓ

 
 
„Amikor gyógyszerészt kerestem, próbáltam olyan kollégát találni, aki a patikában végzett gondozási és betegtájékoztatási munkámban segítségemre van. Örömmel tapasztaltam, hogy Ági, szintén örömmel kezdett bele a tájékoztatási és gondozási munkába a betegek és egyben az én megelégedésemre. Azóta egyre több páciens már kifejezetten őt keresi, több hosszabb távú konzultációt, gondozást oldottunk meg közösen. Vagy éppen ő egyedül.
 
Éppen ezért úgy gondolom, hogy érdemes erre a díjra, hiszen bár szürke eminenciánsként kitüntetéseket felsorakoztatni nem tud, de a betegellátásért tett tevékenysége Mogyoród nagyközség gyógyszertári szolgáltatásának szerves és kiemelkedő része lett ilyen rövid idő alatt is.” – írta a felterjesztő.
 
 
Bánkutiné dr. Fekete Ágnes 2003-ban a Salvus Gyógyszertárban kezdett el dolgozni Budapesten.
 
2007-től gyermekei nevelése kötötték le az idejét egészen 2012-ig, ezután a Generáció Gyógyszertárban kezdett el újra dolgozni Bagon, illetve rendszeresen dolgozott annak fiókgyógyszertárában is.
 
2019-ben pedig úgy döntött, hogy Mogyoródon folytatja gyógyszerészi tevékenységét, melyet a mai napig szívvel-lélekkel végez.

a díjat átadta: dr. Nagy Vilmos a megyei szervezet elnöke
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz