Felhívás - MGYKPM

gravírozás
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

HÉVÍZ

Pest Megyei Gyógyszerész Alapítvány
1071 Budapest, Dembinszky u. 47. fsz. 2.
Telefon/fax/üzenetrögzítő: (1) 344-4637
e-mail:
pmgyk@mgyk.hu
_________________________________________________


Pest  megyei  gyógyszerészek   
részére

Tisztelt Kolléganő! /Tisztelt Kolléga Úr!
 

A Magyar Gyógyszerészi Kamara Pest Megyei Szervezete által 1999-ben létrehozott, közhasznú szervezet keretei között tevékenykedő  Pest Megyei Gyógyszerész Alapítvány elsődleges célja a Pest megyei nyugdíjas és aktív gyógyszerészek, gyógyszerész asszisztensek továbbá a gyógyszerészet más, hátrányos helyzetű csoportjai életfeltételeinek, szakmai képzésének, oktatásának segítése.

Az Alapítvány  szolgáltatását  bármely hátrányos helyzetű rászoruló - kérelme alapján vagy az Alapítvány kuratóriuma által kiírt pályázaton való részvétel útján - igénybe veheti. (Ennek
kapcsán kérjük is Önt, hogy amennyiben tudomása van a környezetében olyan Pest megyei hátrányos helyzetű gyógyszerész vagy gyógyszerész asszisztens kollégáról, aki az Alapítvány támogatására rászorul , levélben vagy a következő telefonszámon szíveskedjen ezt jelezni felénk:  29/498-107)


Alapítványunk működését elsősorban a Pest megyei Kamara valamint a gyógyszerész kollégák anyagi támogatása teszi lehetővé, ezért kérjük, segítse munkánkat azzal, hogy személyi jövedelemadójának  1 százalékát  felajánlja  az Alapítvány céljára.

Adószámunk:  18168035-1-42

Természetesen további adományokat is szívesen fogadunk a Pest Megyei Gyógyszerész Alapítványnak az OTP Bank Rt nél nyitott  11742238-20004972 sz. számlájára.

Segítő közreműködését előre is köszönve további jó munkát kívánok,


Kollegiális üdvözlettel,


Kostyalikné dr.Berinszki Edit
kuratóriumi elnök
a Pest Megyei Gyógyszerész Alapítvány
kuratóriuma nevében:Budapest, 2013. január

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz