Honlap használata - MGYKPM

gravírozás
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Iroda
  • A honlapon bármit kereshet a kereső mezőben is. (fent sárga mező). Ide beírva a keresett szót vagy kifejezést a honlapon azt könnyen megtalálhatja. (Sajnos ez a kereső az ékezetes betüket rosszul kezeli, így sikertelen keresés esetén olyan szótöredéket írjunk be a keresett kifejezésből, amelyben nincsen ékezetes betü. Pl.: "létszámnorma" - nem találja, de a "norma" kifejezést már igen!)

  • Adott oldalon a Ctrl-F billenytyüs keresés is működik.

  • Minden ilyen módon kiemelt kifejezésre (LINK) kattintva a honlap megfelelő részre ugrik, a már meglátogatott LINK  sárgára változik.

  • A kezdőlapon mindig a legfrissebb és a legfontosabb információkra utaló kép, vagy utalás található, amelyekre kattintva szintén a hivatkozott információhoz juthat.
  • Vannak zárt oldalak, melyekre csak a regisztrált gyógyszerészeknek lehet hozzáférésük. Ezt a regisztrációt irodánk hitelesíti, és utána kapja meg a regisztráló a hozzáférést.
  • A hirdetések korlátozott ideig érhetők el. Fajtától függően maximum 1-2 hónap. Újbóli felkerülést, vagy hosszabbítást ismételten kérni kell.
  • A kérdőíveknél, regisztrációnál, belépésnél, jelentkezési lapnál és egyéb kitöltendő mezők igénybevételhez a * (csillagozott) mezők megadása kötelező.
  • Amennyiben regisztrált felhasználóként belépett, de később ki akar lépni a honlap elhagyása nélkül, úgy a felső mezőben a "Használati útmutató" felirat mellett jobbra lévő "Kilépés"-re kattintva teheti ezt meg.


  • A honlap szerkezete:

- Kezdőlap - a belépéskor megjelenő legfontosabb lehetőségek
- Friss - időrendben itt lehet megtalálni a legutóbbi elsősorban szakmai információkat
- Szakmai tájékoztatók - ide kerülnek be a szakmánk szempontjából hosszsútávon is fontos elemzések, tájékoztatók. Itt találhatók az Országos Elnökség által kiadott "Elnökségi tájékoztatók".
- Hévíz - rekreáció - megyénkben dolgozó kollégáinknak lehetőségük van kedvezményes rekreációra a saját tulajdonú pihenő házunkban
- Archív - ide kerülnek a hírek a Friss menüből, míg aktualitásukat nem vesztik
- Iroda - minden olyan információ megtalálható itt, melyet az irodában sszoktunk elérni

    Kistérségek - Irodában: Megyei kistérségi programunkat, beosztásunkat mutatja, a főbb tagokkal
- Vélemények - itt üzenhet, kérhet javasolhat bárki
- Vendégkönyv - közvetlen szakmai vélemények kifejtésére alkalmas felület regisztrált felhasználóknak (a szűrés jogét a szerkesztőség fenntartja!)

- Impresszum - A szerkesztőség és a felelős szerkesztő elérhetőségei


Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz