Juhász Józsefné dr. - MGYKPM

gravírozás
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

FONTOS > Laudáció PMKD 2021.
 
JUHÁSZ JÓZSEFNÉ dr. - LAUDÁCIÓ

 
 
Juhász Józsefné (Szalóki Margit) 1936. szeptember 14-én született Tápióbicskén. Gimnáziumi éveit Nagykátán töltötte. 1961. február 18-án végzett a Budapesti Orvostudományi Egyetem Gyógyszerésztudományi Karán. A diploma megszerzését követően helyezkedett el Nagykátán a Főtéri Gyógyszertárban beosztott gyógyszerészként, majd négy évvel később 1965 február 1-jén a gyógyszertári központ vezetősége Váchartyánba helyezte át, ahol vezető gyógyszerészként, és több mint öt évig körzeti tanácsadó toxikológus gyógyszerészként is tevékenykedett. Ekkor még pályafutásának az elején járt, és egy számára teljesen ismeretlen településen kellett egyedüli gyógyszerészként helytállnia.
 
Majd 1975 szeptember 1-én sikerült hazatérnie szülőfalujába, Tápióbicskére, ahol vezető gyógyszerészi állást kapott, mivel az akkori gyógyszertár gyógyszerész nélkül maradt. Ez a gyógyszertár volt a jelenlegi Kehely gyógyszertár jogelődje.
 
Később 1980 július 1-jén szakvizsgát szerzett Gyógyszerellátási és gyógyszerügyi szervezés szakirányon.
 
Elhivatottságát mi sem jelzi jobban, mint az, hogy közel 60 éve áll a betegek szolgálatában. Tápióbicske község gyógyszerellátását több mint 45 éve egyedüli gyógyszerészként fáradhatatlanul, megszakítás nélkül, magas színvonalon látja el. Több éven keresztül részt vett a helyi Önkormányzat Szociális Bizottságának munkájában is.

A Magyar Gyógyszerész Kamara Pest Megyei Szervezetének megalakulása óta, a Magyar Gyógyszerésztudományi Társaságnak pedig több éve a tagja.
Jó egészséget és sikerekben gazdag jó munkát a továbbiakban!

a díjat átadta: dr. Horgos József a megyei szervezet elnökségi tagja
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz