Minden kolléga rendelkezik a kamarai tagdíjának befizetése révén csoportos élet és balesetbiztosítással. Amennyiben ilyen esemény igénybevételére van szüksége bárkinek, úgy a kamarai tagságot igazoló igazolvánnyal (kamarai nyilvántartási számmal) kell az MKB-hoz fordulni. - MGYKPM

gravírozás
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

MGYK tájékoztató

A részletes tájékoztató innen tölthető le.
A balesetbiztosítással kapcsolatos ügyféltájékoztató innen tölthető le.

   Kedves Kollegina / Kolléga!

     Örömmel tájékoztatom, hogy a Magyar Gyógyszerészi Kamara és a MKB biztosítók között együttműködési megállapodás született, melynek célja a kamarai tagok számára az anyagi biztonság elősegítése, az optimális biztosítási védelem megteremtése.

     A Magyar Gyógyszerészi Kamara tagjai számára a MKB Általános Biztosító Zrt. és a MKB Életbiztosító Zrt. által összeállított egyedi biztosítási csomag érvényes

  • csoportos élet- és balesetbiztosításra,

  • szakmai felelősségbiztosításra és

  • vagyonbiztosításra.


     Kamarai tagként Ön kedvező csoportos élet- és balesetbiztosításban részesül, melynek fedezetét a Kamara saját költségvetésének terhére biztosítja.
Emellett kedvező feltételekkel köthet szakmai felelősségbiztosítást és vagyonbiztosítást.
     Ha a szakmai felelősségbiztosítás megkötése mellett gyógyszertárára vagyonbiztosítást is köt, úgy a vagyonbiztosításból 30%-os díjkedvezményben részesül.
     Kérjen személyre szabott ajánlatot a Magyar Gyógyszerészi Kamara honlapján található Adatközlő űrlap kitöltésének segítségével.
     Felhívjuk figyelmét, hogy mivel az űrlap védett tartalom - amely csak gyógyszerészek számára elérhető - töltse ki az oldal bal felső részén található BELÉPÉS mezőket.
     Az űrlap eléréséhez kattintson IDE! Majd a BELÉPÉST követően kattintson a piros képre vagy az Adatközlő biztosítás ajánlatkérés linkre!

Dr.Sándor Csaba alelnök

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz