Költségtérítési szabályzat - MGYKPM

gravírozás
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Iroda > Kamarai szabályzatok

A MAGYAR GYÓGYSZERÉSZI KAMARA
PEST MEGYEI SZERVEZETÉNEK

KÖLTSÉGTÉRÍTÉSI
SZABÁLYZATA

(letöltés pdf-ben)

2012. június


Az Elnökség a Magyar Gyógyszerészi Kamara Pest Megyei Szervezetének (továbbiakban Kamara) Költségtérítési Szabályzatát (továbbiakban: Szabályzat) jóváhagyja az alábbiak szerint:

Saját tulajdonú személygépkocsi hivatali célú használata

Az elszámolás útinyilvántartás alapján – kiküldetési rendelvény – történik. A rendelvény minta a szabályzat melléklete, melyben a szükséges és elégséges adatok sorai szerepelnek.

Az elszámolásban érvényesíthető üzemanyag mennyisége a hatályos jogszabályban meghatározott norma szerinti.  Az elszámolható üzemanyagár  a személyi jövedelemadóról szóló, többször módosított, 1995. évi CXVII. tv. (továbbiakban SZJA tv.) 82. §-ban meghatározott, a NAV által közzétett ár, az amortizációs ár az SZJA tv. mindenkor hatályos szövege szerint.

Saját tulajdonú személygépkocsi hivatali célú használatára jogosultak:
• a megyei elnök, alelnök, irodavezető   – max 1500 km/hó
• az elnökség tagja   az Etikai Bizottság elnöke a Felügyelő Bizottság elnöke  – max 1000 km/hó
• az Etikai Bizottság tagjai  a Felügyelő Bizottság tagjai  – max 500 km/hó

Közösségi közlekedés igénybevétele  - a távolsági közlekedés (busz, vonat) teljes árú menetjegyét (másodosztályon), a helyjegyet és az IC pótjegyet is beleértve - az MGYK Pest Megyei Szervezetének nevére szóló számla ellenében kerül megtérítésre.

Egyéb költségtérítések


A kamara érdekében elrendelt kiküldetések elszámolása (napidíj, költségelszámolás, stb.) a mindenkori hatályos vonatkozó jogszabályok alapján történik.
Az MGYK Pest Megyei Szervezete elnökségének tagjai és tisztségviselői részére a feladatteljesítés érdekében felmerült eseti autópályadíj-elszámolás bizonylat ellenében történhet.
Az MGYK Pest Megyei Szervezete tulajdonában lévő – a kamarai feladatok ellátása érdekében az elnök és alelnök részére szeméyles használatra átadott – mobiltelefonok használati költségét a területi szervezet költségvetéséből fedezi.
Az MGYK Pest Megyei Szervezete munkavállalóinak (irodavezetőjének) költségtérítése munkaszerződésben kerül rögzítésre.

Záró rendelkezés


Jelen szabályzat  2012. június 20.  napján lép hatályba

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz