Elkészült a Kamara minőségügyi kézikönyve - MGYKPM

gravírozás
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

MGYK tájékoztató

Minőségügyi kézikönyv gyógyszertáraknak – III. kiadás 2019. május 10.
A Magyar Gyógyszerészi Kamara Szakmai munkabizottsága (a Gyógyszertárak Minőségi Fejlesztését Segítő Munkabizottsága) pontosította, kiegészítette és aktualizálta a 2015-ban kiadott Minőségügyi kézikönyv II. kiadását. A III. kiadást a 2015-as közzétételt követő változások átvezetése elkészült. Az időközben megjelent újdonságok (EESZT, HUMVO) külön fejezetben rögzítve lettek.
A Kézikönyvet a Kamara a honlapján teszi közzé word és pdf formátumban. A word formátum alkalmas lehet arra, hogy a gyógyszerárak saját viszonyaik és körülményeik figyelembe vételével adaptálják a Kézikönyvet.
A Kézikönyv minden gyógyszertárnak ingyenesen letölthető és használható.
A Kézikönyv készítői kérik, hogy a kézikönyvvel kapcsolatos bármilyen kérdést, észrevételt kollégáink a Kamara hivatalos email címén jelezzék!
- szerk -

Minőségügyi kézikönyv gyógyszertáraknak – II. kiadás 2015. július 21.
A Magyar Gyógyszerészi Kamara Szakmai munkabizottsága (a Gyógyszertárak Minőségi Fejlesztését Segítő Munkabizottsága) pontosította és aktualizálta a 2013-ban kiadott Minőségügyi kézikönyvet. A II. kiadást a 2013-as közzétételt követő változások átvezetése és az időközben OGYÉI-vel közösen elindított, a gyógyszertárak szakhatósági ellenőrzését megújító munka is indokolta. A II. kiadás közzétételét a Kamara elnöksége július 2-i ülésén hagyta jóvá.
A kézikönyv a Kamara honlapjáról tölthető le.
- szerk -

Minőségügyi Kézikönyv Gyógyszertárak Részére -  mgyk.hu
Elkészült a Kamara közforgalmú gyógyszertáraknak szánt Minőségügyi Kézikönyv ajánlása, melyet jó szívvel ajánlunk valamennyi személyi jogos gyógyszertárvezető figyelmébe.
A kézikönyv áttekintésre és nyomtatásra alkalmas PDF formátumban!
(2013. 04.15-i állapot)
A kézikönyv szerkeszthető MS-DOC formátumban regisztrált és belépett tagok számára az MGYK honlapjáról tőlthető le!


A kézikönyv könnyen a gyógyszertár sajátosságaira szabható. Megtalálhatóak benne a különböző munkafolyamatok elvégzésének iránymutatói. Elérhetőek benne szerződésminták, nyilvántartási javaslatok... és még nagyon sok hasznos segítség. Véleményem szerint könnyen kezelhető segédanyaghoz juthatunk a kézikönyv alkalmazásával.
- szerk -

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz