Minden gyógyszertárnak lehetősége van saját megjelenésre! - MGYKPM

gravírozás
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Szakmai táj. > Galenus


Kedves Kolléga!
Az országban egyedülálló módon - 2012-ben is - Ön határozhatja meg, hogy milyen szöveget szeretne a Patika Magazin címlapjára nyomtatni az úgynevezett "megszemélyesítés" csíkban, ahol a gyógyszertár neve és címe mellett Ön szabadon rendelkezhet a többi felülettel.
Így a Patika Magazin címlapján Ön elhelyezheti saját reklámját, felhasználhatja egyedi szövegezésre, és logó elhelyezésére. Mindez esztétikusan, nyomdai úton történik.

A határidő általában minden hónap 15-e.

1. Ha az előző hónapokban már élt a fenti szerkesztési lehetőséggel és a határidóig nem frissít, akkor az előző hónap szövegezése marad az Ön Patika Magazin címlapján.
2. Amennyiben még nem próbálta az egyedi szövegezést, használja ki a lehetőséget. Az interneten az alábbi webcímen az előzőekben levélben elküldött egyedi felhasználónév és jelszó segítségével saját ízlése szerint alakíthatja a Patika Magazin címlap "megszemélyesítés sávját".

Webcím: www.patikamagazin.hu/patikaadatlap
Ezen a címen Ön eljut a Galenus Ügyfélkapujához, ahol mindezt meg tudja tenni.

Ha elfelejtette a felhasználónevét, vagy a jelszavát, vagy a szövegezéshez segítségre van szüksége, telefonáljon a kiadóba.
3. Ha még nem próbálta az egyedi szövegezést, és most sincs ideje rá, a Galenus Kiadó egy általános szöveget helyez el azokon a Patika Magazinokon.

Segítségére vannak:
Dr. Szarvasházi Judit főszerkesztő
Tel.: (1) 467-8070, szerkesztoseg@galenus.hu
Dabis Gábor informatikai munkatárs
Tel.: (1) 467-8066, dabis.gabor@galenus.hu
További információkkal szívesen állunk rendelkezésére.
Üdvözlettel,
Dr. Szarvasházi Judit
Budapest, 2012. november 16.


Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz