Rozsnyai győzteseink - MGYKPM

gravírozás
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Archív
Rozsnyay Mátyás Emlékverseny első helyezetje 2014-ben

Nagy örömmel értesítem Önöket, hogy az idei (2014.) Rozsnyay Mátyás Emlékversenyen megyénk versenyzője és egyben vezetőségi tagunk, Molnárné dr. Pásztor Gréta 1. helyezést ért el előadásával  („Modern kori panacea? A D-vitamin új megvilágításban" ).  Szívből gratulálunk, és további sikerekben, eredményekben gazdag előmenetelt kívánunk számára! Legyen ez példa minden fiatal gyógyszerész kollégának, és akár már most lehet gondolkodni a következő versenyen való induláson és témaválasztáson.  Megyei vezetőségünk szívesen nyújt támogatást és segítséget. A témaválasztásban és a témavezető keresésben is szívesen segítünk.

dr. Kun Judit
MGYT Pest Megyei Szervezet elnöke

Ismét Pest megyei gyógyszerész nyert 2015-ben!

 

 
Kedves Kollégák!

Nagy örömmel értesítem Önöket, hogy az idei (2015.), jubileumi L. Rozsnyay Mátyás Emlékversenyen megyénk versenyzője, Dr. Kovács Georgina (Kék Patika, Solymár) első helyezést ért el előadásával. Az emlékverseny 2015. május 8- 11. között került megrendezésre Orosháza- Gyopárosfürdőn. A győztes előadás címe:
Korszerű tartósítási módszer fejlesztése magisztrálisan előállítható műkönnyhöz.
 
Szívből gratulálunk és további sikerekben, eredményekben gazdag előmenetelt kívánunk számára!
 
Legyen ez példa minden fiatal gyógyszerész kollégának! Már most lehet gondolkozni a jövő évi versenyen való induláson és témaválasztáson. Megyei vezetőségünk szívesen segít ebben és a felkészülésben is.
 

Molnárné dr. Pásztor Gréta
 
MGYT Pest Megyei Szervezet elnöke

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz