Szüreti mulatság 2017. - MGYKPM

gravírozás
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Archív
II. Szüreti Mulatság
 
MGYK Pest Megyei Szervezet II. szüreti Mulatsága
 
Időpont: 2017. október 14.
 
Helyszíne: Visegrád, Reneszánsz étterem
 
Idén rendeztük meg immár második alkalommal az őszi Szüreti Mulatságunkat Visegrádon. Kora délután gyülekeztünk, és a mulatság résztvevőinek kirándulást szerveztünk – Palota látogatást –az 1980-s években felfedezett Mátyás korabeli királyi palota feltárt, felújított, nagymértékben rekonstruált kiállításán. A kulturális program és készülődés után transzferekkel mentünk a 19 órakor kezdődő „Reneszánsz lakomára” és mulattságra a visegrádi Reneszánsz Étterembe.

A rendezvényen lehetőségünk volt korhű ruhákban – és nem csak a vendéglátók részéről -  egy kellemes estét eltölteni. A középkori lakoma, a jó borok, és más gyümölcskivonatok társáságában, Dervalics Róbert és a Búgócsiga Zenekar szórakoztatása mellett tánc, kellemes beszélgetések és a reneszánsz ruhák kipróbálása segítette a jó hangulatot. A vacsora végéhez közeledve ízelítőt kaphattunk a Vivat Bacchus Énekegyüttes izgalmas előadásában vidám bordalaikból. Vendégeink voltak erdélyi testvérmegyénk képviselői Hargitából dr. Melles Melinda elnök férjével, dr. Székely Pál alelnök, feleségével, Nimród fiukkal, Kovászna megyéből Kelemen János alelnök feleségével, illetve Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből (Kovászna testvérmegyéje) a Megyei Szervezet elnöke dr Nyíri László feleségével.
 
Köszönet a rendezvény szervezéséért dr Inczeffyné dr. Ivicsics Katalin, dr Nagy Vilmos alelnököknek és Tóthné Boros Edit irodavezetőnek.
 
dr. Brezanóczy Ferenc
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz