Tilos a dohányzás - MGYKPM

gravírozás
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Archív
„TILOS A DOHÁNYZÁS” felirat illetve jelzés kihelyezése 2014. március 1-től – antsz.hu

Életbelépés 2014.március 1.
A dohánytermékek előállításáról, forgalomba hozataláról és ellenőrzéséről, a kombinált figyelmeztetésekről. március az egészségvédelmi bírság alkalmazásának részletes szabályairól szóló 39/2013. (II. 14.) Korm.rendelet (a továbbiakban: Korm. rendelet) 11. §-a szerint:
„11. § A dohányzási korlátozással érintett, valamint a dohányzásra kijelölt helyeket, helyiségeket, közterületeket, valamint a nemdohányzó intézményeket a 7. mellékletben meghatározott tartalmú és formájú felirat vagy jelzés alkalmazásával kell megjelölni. A felirat vagy jelzés mérete legalább A/4-es nagyságú. A feliraton vagy jelzésen szereplő „DOHÁNYZÁSRA KIJELÖLT HELY” és„TILOS A DOHÁNYZÁS” szövegeknek piros színnel, legalább 30 pontos Helvetica Bold, az egyéb szövegrészeknek legalább 18 pontos Helvetica Bold betűmérettel kell készülniük.”
Erre tekintettel a felirat vagy jelzés anyaga szabadon választható, azonban a felirat vagy jelzés mérete, színe, betűtípusa, betűmérete meg kell, hogy feleljen a fenti jogszabály 11. §-ában, valamint 7. mellékletében foglalt rendelkezéseknek.

Letölthető táblák:
Tilos a dohányzás
Dohányzásra kijelölt hely

- mgyk.hu -                                                   - antsz.hu -

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz