2021. februári online szakmai továbbképzés beszámolója
2021 február utolsó hétvégéjére a Magyar Gyógyszerészi Kamara Pest Megyei Szervezete, az MGYT Pest Megyei Szervezetével karöltve második alkalommal szervezett tagsága részére továbbképzést.

A 2020 decemberi továbbképzéshez képest előrelépést jelentett, hogy ez az ingyenesség mellett pontszerző is volt. (A sikeres tesztkitöltőknek 12 pont került jóváírásra.) Az előadások témáit a decemberi visszajelzések alapján válogattuk össze, törekedve arra, hogy a gyakorló gyógyszerészeknek minél hasznosabb információkat adhassunk át. A résztvevőknek kiküldött kérdőívből kiderült számunkra, hogy a gyógyszerészeket is ez a három dolog motiválta a részvételre, amit az is igazol, hogy 166 fő jelentkezett a továbbképzésre.
A jelentkezőknek 3 nap állt rendelkezésükre, hogy megnézzék az előadásokat. Mindenki saját maga dönthette el, hogy mikor, milyen ütemben nézi végig a továbbképzést. A videók megállíthatók, visszatekerhetők, visszanézhetők voltak a három rendelkezésre álló nap alatt.
Bízunk benne, hogy továbbképzésünk hasznos volt mindenki számára, és „találkozunk” ismét az őszi továbbképzésünkön.
Végül néhány gondolat, melyet a résztvevők írtak nekünk:
  • “Jól felépített, érthető, élvezhető előadások voltak hasznos információkkal.”
  • “Kiváló szervezés, magas színvonal! Köszönet a Kamarának és az MGYT-nek.”
  • “Remek, hogy „házhoz jön az okosodás” – kiváló lehetőség, érdekes témák, jó kivitelezés saját időbeosztás mellett. Köszönöm! Hálás vagyok azért is, mert tagként ezeket díjmentesen vehetem igénybe!”
Budapest, 2021. március 21.
MGYK Pest Megyei Szervezete