1.KISTÉRSÉG

Dr. Bubenyák Máté

2004-ben végeztem a Semmelweis Egyetemen, majd 2010-ben tudományos doktori címet szereztem a Gyógyszerészi Kémiai Intézetben. Rövid ideig részt vettem a gyógyszerészhallgatók képzésében, az Egyetemi Gyógyszertár gyógyszerellátási, közbeszerzési és oktatási munkájában, majd kórházigyógyszertárban és állami intézménynél is dolgoztam. 2009-ben kémiatanári diplomát szereztem, és óraadóként több gimnáziumban tanítottam. 2013 óta vagyok az érdi Központi Gyógyszertár személyi jogos gyógyszerésze.

 

2.KISTÉRSÉG

Vidáné Dr. Puszta Ildikó (szervezési alelnök)

Édesanyám révén a gyógyszertári légkör már gyerekkorom óta átjárta az életem. Ennek ellenére nem ezt a szakmát választottam érettségi után, így a diplomámat csak 2008-ban vehettem át a Semmelweis Egyetemen. Szakvizsgát 2011-ben tettem gyógyszerellátási gyógyszerészetből. Budaörsi gyógyszerárunk mindig is családi vállalkozásként működött, melyben a személyi jogot 2016-ban vettem át édesanyámtól. Jelenleg nővéremmel (aki szakasszisztens) működtetjük a patikát. A Gyógyszerészi Kamara Pest Megyei Szervezetében elnökségi tagként már az előző ciklusban is dolgoztam. A 2019-es választáson alelnöknek választott meg a küldöttgyűlés.

Célom, hogy a Kamarát ebben a ciklusban közelebb tudjuk hozni a tagsághoz, és aktív párbeszédet tudjunk folytatni.

 

3.KISTÉRSÉG

 

 

4.KISTÉRSÉG

Dr. Kántor Attila (gazdasági alelnök)

Szeretettel köszöntök én is minden Kolléganőt és Kollégát, mint a kistérségünk megbízott összekötője. Dr. Nagy Vilmos Elnök úr által leírtakat maximálisan szem előtt tartva én is kérek mindenkit, hogy vegyen részt aktívan a Kamara Pest Megyei Szervezetének életében. Az Elnökséggel együtt igyekszünk a lehető legtöbbet tenni a szakmánkért, a Pest megyei gyógyszerészekért, de ehhez szükség van mindenki segítségére. Észrevételeikkel, javaslataikkal, kérdéseikkel nyugodtan forduljanak az Elnökséghez, hiszen a Kamara alulról, a tagságtól építkező szervezet, és az érdekképviseletet is csak ekkor lehet hatékonyan ellátni. Ezért vállaltam én is tisztséget a Megyei Szervezetben, és a térséghez tartozó megyei küldöttekkel együtt ehhez szeretnénk mi is hozzájárulni.

Ehhez a munkához kívánok jó egészséget Mindenkinek!

 

5.KISTÉRSÉG

Bánkutiné dr. Fekete Ágnes

2003-ban végeztem a Szegedi Tudományegyetemen. Gyógyszerhatástan szakvizsgát tettem 2006-ban Szegeden.
Mindig a közforgalomban dolgoztam. Először Budapesten, később Hévízgyörkön. Innen kerültem jelenlegi helyemre is, Mogyoródra, ahol kezdetben beosztott , 3 éve pedig személyi jogos gyógyszerészként
tevékenykedem.
Köszönöm a bizalmat, igyekszem aktívan részt venni a kamarai munkában.

 

6.KISTÉRSÉG

Dr. Horgos József

A Magyar Gyógyszerészi Kamara Pest Megyei Szervezetének 2019. évi tisztújítását követően az új elnökség tagjaként ért a megtisztelő feladat, hogy Pest megye 6-os számú kistérségének, azaz a Nagykátai járás tagságának érdekvédelmi képviseletét ellássam. Minőségbiztosító szakgyógyszerészként az elmúlt 13 évben volt szerencsém rálátást kapni mind a hazai, mind pedig a nemzetközi gyógyszerellátási lánc teljes vertikumára. Őszintén remélem, hogy az előttünk álló négy évben megfelelően tudom majd képviselni a kistérség tagságát.

 

7.KISTÉRSÉG

 

8.KISTÉRSÉG

Dr. Salamon Beáta

A gyógyszerészettel való első találkozásom 1996-ban történt, érettségi után a váci Deákvári Gyógyszertárban csomagolói munkakörben kezdtem dolgozni. Innét indult az út melyet röviden szeretnék bemutatni.

Iskolák

 • Semmelweis Egyetem
 • Integrál Akadémia
 • Nyugat-Magyarországi Egyetem Gyógyszerész-közgazdász szak
 • D&M Gyöngyszem Kft.
 • Semmelweis Egyetem Gyógyszerésztudományi kar
 • Szentágothai János Egészségügyi Szakközépiskola és Szakiskola
 • Váci Madách Imre Gimnázium

Szakmai képesítések

2019- szakgyógyszerész (gyógyszertár vezetés, üzemeltetés)
2012-2015 integrál pszichológiai tanácsadó
2008-2015 gyógyszerész-közgazdász
2014-2015 gyógyászati segédeszköz forgalmazó
2002-2007 gyógyszerész
1997-1999 gyógyszertári asszisztens

Munkahelyek, szakmai tapasztalatok

 1. május- Személyi jogos gyógyszertárvezető – Vác Alsóvárosi Gyógyszertár
 2. 2011-2013 gyógyszerész – Vác Alsóvárosi Gyógyszertár
 3. 2009-2011 vezető gyógyszerész – Dunakeszi Szent Damján Gyógyszertár
 4. 2007-2009 patika látogató – Egis Gyógyszergyár Nyrt.
 5. 1999-2007 gyógyszertári asszisztens – Vác Deákvári Gyógyszertár
 6. 1996-1999 csomagoló – Vác Deákvári Gyógyszertár

Az MGYK Pest Megyei Szervezetének 2015-től vagyok elnökségi tagja. A gyógyszerészet számomra nagyon sokrétű, folyamatos kihívások elé állító s mindezekkel együtt egy nagyon tartalmas életutat jelent.