1.KISTÉRSÉG

Dr. Bubenyák Máté

2004-ben végeztem a Semmelweis Egyetemen, majd 2010-ben tudományos doktori címet szereztem a Gyógyszerészi Kémiai Intézetben. Rövid ideig részt vettem a gyógyszerészhallgatók képzésében, az Egyetemi Gyógyszertár gyógyszerellátási, közbeszerzési és oktatási munkájában, majd kórházigyógyszertárban és állami intézménynél is dolgoztam. 2009-ben kémiatanári diplomát szereztem, és óraadóként több gimnáziumban tanítottam. 2013 óta vagyok az érdi Központi Gyógyszertár személyi jogos gyógyszerésze.

 

2.KISTÉRSÉG

Vidáné Dr. Puszta Ildikó (szervezési alelnök)

Édesanyám révén a gyógyszertári légkör már gyerekkorom óta átjárta az életem. Ennek ellenére nem ezt a szakmát választottam érettségi után, így a diplomámat csak 2008-ban vehettem át a Semmelweis Egyetemen. Szakvizsgát 2011-ben tettem gyógyszerellátási gyógyszerészetből. Budaörsi gyógyszerárunk mindig is családi vállalkozásként működött, melyben a személyi jogot 2016-ban vettem át édesanyámtól. Jelenleg nővéremmel (aki szakasszisztens) működtetjük a patikát. A Gyógyszerészi Kamara Pest Megyei Szervezetében elnökségi tagként már az előző ciklusban is dolgoztam. A 2019-es választáson alelnöknek választott meg a küldöttgyűlés.

Célom, hogy a Kamarát ebben a ciklusban közelebb tudjuk hozni a tagsághoz, és aktív párbeszédet tudjunk folytatni.

 

3.KISTÉRSÉG

Dr. Vass Viktória

Érden dolgozom és Budaörsön lakom. 2018.  januárjában kezdtem eljárni a Magyar Gyógyszerészi Kamara Pest Megyei Szervezetének üléseire, ahol tanácskozási joggal vettem részt az üléseken 2019. Őszéig. Ekkor ugyanis elnökségi tagnak választott meg a tagság, így szavazati joggal vehetek részt immár az üléseken. Mindig szerettem tenni a közösségemért.

Örömmel tölt el, hogy a hivatásomért, Pest megyéért, és értetek dolgozhatok. Kérem mindenki legyen tisztában viszont azzal, hogy abszolút önkéntes munkát vállal minden elnökségi tag a saját munkája és családi élete mellett. Esténként

dolgozunk főként, amikor már alszik a család. Igyekszünk 100%-ot nyújtani, de ehhez szükség van mindenkire, hogy munkánk sikeres lehessen. Várom kérdéseiteket, véleményeteket, javaslataitokat! Remélem szuper csapattá tudunk válni!

 

4.KISTÉRSÉG

Dr. Kántor Attila (gazdasági alelnök)

Szeretettel köszöntök én is minden Kolléganőt és Kollégát, mint a kistérségünk megbízott összekötője. Dr. Nagy Vilmos Elnök úr által leírtakat maximálisan szem előtt tartva én is kérek mindenkit, hogy vegyen részt aktívan a Kamara Pest Megyei Szervezetének életében. Az Elnökséggel együtt igyekszünk a lehető legtöbbet tenni a szakmánkért, a Pest megyei gyógyszerészekért, de ehhez szükség van mindenki segítségére. Észrevételeikkel, javaslataikkal, kérdéseikkel nyugodtan forduljanak az Elnökséghez, hiszen a Kamara alulról, a tagságtól építkező szervezet, és az érdekképviseletet is csak ekkor lehet hatékonyan ellátni. Ezért vállaltam én is tisztséget a Megyei Szervezetben, és a térséghez tartozó megyei küldöttekkel együtt ehhez szeretnénk mi is hozzájárulni.

Ehhez a munkához kívánok jó egészséget Mindenkinek!

 

5.KISTÉRSÉG

Dr. Lőrincz Zsuzsa Eszter

Megtisztelő szavazatotok révén, valamint önnön szakmai elhivatottságommal telt indíttatásomból a legutóbbi Pest megyei tisztújító gyűlésünkön lnökségi taggá válhattam. Mint gyakorló gyógyszerész hivatásom során nap mint nap gyakorlatias szemlélettel kell eljárnom. Ezen szemlélet keretén belül tudunk együtt gondolkodni, hivatásunkat javító szándékkal minél magasabb szinten gyakorolni.

Kérem együttműködő segítségeteket, hogy jelen tisztségemben kamaránkon belül én is maximális segítséget tudjak nyújtani számotokra. Bármi kérdés vagy megoldandó probléma adódna, amiben segítségetekre lehetnék, szívesen fogadom megkereséseteket, hiszen hivatásunk lényege, hogy felelősséget vállalunk magunkért és másokért egyaránt. Nap, mint nap egyre több minden változik a szakmánkon belül, amit követnünk kell, ezért is gondolom úgy, hogy nem a tisztségek, nem az elcsépelt szavak, hanem az együtt gondolkodás és a belőle fakadó közös cselekvés visz előre.

 

6.KISTÉRSÉG

Dr. Horgos József

A Magyar Gyógyszerészi Kamara Pest Megyei Szervezetének 2019. évi tisztújítását követően az új elnökség tagjaként ért a megtisztelő feladat, hogy Pest megye 6-os számú kistérségének, azaz a Nagykátai járás tagságának érdekvédelmi képviseletét ellássam. Minőségbiztosító szakgyógyszerészként az elmúlt 13 évben volt szerencsém rálátást kapni mind a hazai, mind pedig a nemzetközi gyógyszerellátási lánc teljes vertikumára. Őszintén remélem, hogy az előttünk álló négy évben megfelelően tudom majd képviselni a kistérség tagságát.

 

7.KISTÉRSÉG

Dr. Inczeffyné Dr. Ivicsics Katalin

Majdnem harminc éves gyógyszerészi múlttal rövid bemutatkozást írni talán nem is lehet, a felsorolás is hosszú, de örömteli, hiszen hivatásunk talán legfőbb szépsége a lehetőségek sokféleségében rejlik! Gyógyszerészként bár igen munkás, de tartalmas és szép életet lehet élni.

Képzettség:

Gyógyszerhatástani és klinikai gyógyszerészeti szakvizsgák
Egyetemi doktori (téma: humán terratológia)
ELTE Pszichológia kari tanulmányok: 3 év
Nemzetközi homeopátiás diploma
Lilly Hungária Kft. marketing és medical képzések Ausztriában, Svájcban és Angliában
Jógaoktatói képzés

Munkahelyek:

Orvosírnok, Heim Pál Gyermekkórház Neurológiai Osztály
Nagyvárad téri gyógyszertár
Heim Pál Gyermekkórház Intézeti és közforgalmú gyógyszertárai és injekció-infúzió készítő laboratóriuma
Közegészségügyi Intézet Humángenetikai és Terratológiai Osztály, mint kutató és terratológus tanácsadó gyógyszerész
Lilly Hungária Kft. 8 éven át: orvoslátogató, monitor, tudományos munkatárs
Inczeffy Patika létesítése, illetve “újraélesztése” Gödön 24 éve – az eredeti Inczeffy Patika Tordán működött az államosításig.
Magánorvosi Rendelők – Göd-Sződliget működtetése 22 éve Fogászati-szájsebészeti, fogászati röntgen/CT diagnosztikai rendelők működtetése alapellátásban és magánrendelőkként 20 éve (Férjem fogorvos, szájsebész)

Szakmai szervezetek:

Gyógyszerészi Kamarai országos elnökségi tagság 4 éven át, megyei alelnöki tisztség két cikluson keresztül, megyei elnökségi tagság több cikluson keresztül

Gyógyszerésztudományi Társasági tagság több mint 20 éve, 4 éven át megyei titkárként.

 

8.KISTÉRSÉG

Dr. Salamon Beáta

A gyógyszerészettel való első találkozásom 1996-ban történt, érettségi után a váci Deákvári Gyógyszertárban csomagolói munkakörben kezdtem dolgozni. Innét indult az út melyet röviden szeretnék bemutatni.

Iskolák

  • Semmelweis Egyetem
  • Integrál Akadémia
  • Nyugat-Magyarországi Egyetem Gyógyszerész-közgazdász szak
  • D&M Gyöngyszem Kft.
  • Semmelweis Egyetem Gyógyszerésztudományi kar
  • Szentágothai János Egészségügyi Szakközépiskola és Szakiskola
  • Váci Madách Imre Gimnázium

Szakmai képesítések

2019- szakgyógyszerész (gyógyszertár vezetés, üzemeltetés)
2012-2015 integrál pszichológiai tanácsadó
2008-2015 gyógyszerész-közgazdász
2014-2015 gyógyászati segédeszköz forgalmazó
2002-2007 gyógyszerész
1997-1999 gyógyszertári asszisztens

Munkahelyek, szakmai tapasztalatok

  1. május- Személyi jogos gyógyszertárvezető – Vác Alsóvárosi Gyógyszertár
  2. 2011-2013 gyógyszerész – Vác Alsóvárosi Gyógyszertár
  3. 2009-2011 vezető gyógyszerész – Dunakeszi Szent Damján Gyógyszertár
  4. 2007-2009 patika látogató – Egis Gyógyszergyár Nyrt.
  5. 1999-2007 gyógyszertári asszisztens – Vác Deákvári Gyógyszertár
  6. 1996-1999 csomagoló – Vác Deákvári Gyógyszertár

Az MGYK Pest Megyei Szervezetének 2015-től vagyok elnökségi tagja. A gyógyszerészet számomra nagyon sokrétű, folyamatos kihívások elé állító s mindezekkel együtt egy nagyon tartalmas életutat jelent.