Tisztelt Kolléganők, Kollégák!

2019 októberének végén a Magyar Gyógyszerészi Kamara Pest Megyei Szervezetének küldöttgyűlése megválasztotta új tisztségviselőit és vezetőségét, akik az elkövetkezendő 4 évben megyénk szakmai érdekvédelmi feladatait fogják ellátni. Megyei szervezetünknek 47 küldöttje van, akik közel 960 megyei kamarai tag érdekképviseletét látják el.

A megyei elnökség havonta ülésezik, a küldöttek legalább félévente egyszer személyesen is tanácskoznak az aktuális feladatokról. Az újonnan megválasztott elnökség kiemelten fontosnak tartja a tagsággal történő élő párbeszédet, ezért ezen levél mellett küldünk egy bemutatkozó levelet is az adott kistérséghez tartozó elnökségi tagok rövid bemutatkozásával. Akapcsolattartás megkönnyítése érdekében területünket Pest megye járásai alapján nyolc kistérségre osztottuk, mindegyik kistérséghez hozzárendelve egy-egy elnökségi tagot és megyei küldötteket. Bízunk benne, hogy ezzel is elősegítjük azt, hogy mindenkinek lehessen személyes kapcsolata olyan kamarai képviselővel, aki az adott kérdésben hatékonyan tud segíteni, egyeztetni. A kamarai tagok tanácsára, véleményére nagy szükség van, ezért bátorítom Önöket, hogy bármilyen kérdés vagy probléma esetén keressék a képviselőiket bizalommal!

Megyei szervezetünk elnöksége elfogadta az idei év programtervét, több olyan programmal kívánunk a tagok rendelkezésére állni, melyekkel a közösségépítés, a napi aktualitásokkal és a szakmapolitikai történésekkel kapcsolatos információcsere egyaránt meg tud valósulni. A rendezvényekkel kapcsolatos konkrétumokkal hamarosan jelentkezünk egy következő levélben.

Bízom benne, hogy Pest megye gyógyszerészei büszkék lesznek majd erős és összetartó szakmai közösségükre és megválasztott képviselőikre egyaránt!

Kollegiális üdvözlettel,

Dr. Nagy Vilmos
elnök
MGYK Pest Megyei Szervezete