2022. október 8-án, három év után ismét megrendeztük a Szüreti Mulatságot, melynek helyszíne a szigetmonostori Rosinante Stílusos Vidéki Fogadó volt. A gyönyörű őszi napsütés és a csodás környezet igazi vendégváró volt. Fél négy körül elkezdődött a kerekasztal beszélgetés, ahol dr. El Koulali Zakariás tisztifőgyógyszerész, dr. Hankó Zoltán országos kamarai elnök, dr. Tábi Tamás az MGYT főtitkára és dr. Nagy Vilmos a Pest megyei kamara elnöke válaszoltak a felmerülő aktuális témákat körüljáró kérdésekre.

 

Bárki kérdezhetett, elmondhatta tapasztalatait, így az ülés időben el is húzódott, mert igen aktív volt csapat. A végén mindenki elégedetten távozott, a kötetlen beszélgetés jó hangulatú és produktív volt.
Időközben megérkezett a Hargita megyei testvérszervezet elnöke, dr. Melles Melinda és alelnöke dr. Benedek Erika is, így teljes lett a több, mint ötven fős vendégsereg. Kezdődhetett a vacsora, a fogadó felkészülten várta a vendégeket, gyönyörű környezetben, hangulatos zenével indult az est.

Már ekkor is érezhető volt, hogy az oldott, pezsgő hangulat előszele egy igazi mulatságnak, amely a Sakk Matt Company zenekar talpalávalóival egészen hajnal háromig kitartott.